Zit je in groep 8? Kom dan eens langs voor onze kennismakingslesjes! Scroll naar beneden voor het inschrijfformulier.

De kennismakingslesjes vinden plaats in verschillende rondes op woensdag 25 januari tussen 13.45 en 16.45 uur. Voor het Technasium zijn er ook lesjes op woensdag 1 februari ingedeeld.  

De inschrijving voor de kennismakingslesjes is gesloten.

Je kunt kiezen uit de volgende lesjes:

  • We hebben een algemeen programma voor de havo/vwo-brugklas en een programma speciaal voor het Gymnasium. Je volgt dan 4 korte lesjes van 25 minuten van onze docenten en je leert zo de school vanuit het klaslokaal kennen.
  • Wil je weten wat het Technasium of Kunst&Media inhoudt? Kies dan voor de Technasium- of Kunst&Media experience! Je volgt dan een lange les van 5 kwartier over één van deze stromen. 

Schrijf je in voor de lesjesmiddag via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

  • Let op: je kun je maar voor één type lesjesmiddag inschrijven. Maar wees gerust: op onze Open dag op 4 februari kun je uiteraard ook een goede indruk te krijgen van alles wat we te bieden hebben. 
  • Geef bij het aanmelden voor de Technasium- en Kunst&Medialesjes een voorkeurstijd aan. Wij zullen ons best doen om je op de opgegeven tijd in te delen. De definitieve indeling hoor je in de week van 16 januari. 
  • NB: voor het Technasium is er naast woensdag 25 januari een extra middag op woensdag 1 februari. Wanneer de lesjes op 25 januari vol zitten, kun je ook op 1 februari ingedeeld worden. Houd daarom beide middagen vrij. Let wel, je kunt je maar voor één type lesje inschrijven.

De inschrijving voor de kennismakingslesjes is gesloten.

Ik schrijf me in voor:*

Geef voor deze optie jouw voorkeurstijd aan, we doen ons best jou op dat moment in te delen:
Geef voor deze optie jouw voorkeurstijd aan, we doen ons best jou op dat moment in te delen: *