Zit je in groep 8? Kom dan eens langs voor onze kennismakingslesjes! Scroll naar beneden voor het inschrijfformulier.

De kennismakingslesjes vinden plaats in verschillende rondes op woensdagmiddag 7 februari 2024. Voor het Technasium zijn er ook extra kennismakingslesjes op woensdagmiddag 14 februari 2024 gepland. De inschrijving is op maandag 5 feb. gesloten.

  1. Havo/vwo-brugklas (4 verschillende korte lesjes)
  2. Gymnasium (4 verschillende korte lesjes)
  3. Technasium (ervaringsles van 5 kwartier)
  4. Kunst&Media (ervaringsles van 5 kwartier)
  • We hebben een algemeen programma voor de havo/vwo-brugklas en een programma speciaal voor het Gymnasium. Je volgt dan 4 korte lesjes van 25 minuten van onze docenten en je leert zo de school vanuit het klaslokaal kennen.
  • Wil je weten wat het Technasium of Kunst&Media inhoudt? Kies dan voor de Technasium- of Kunst&Media experience! Je volgt dan een lange les van 5 kwartier over één van deze stromen.

Schrijf je in voor de lesjesmiddag via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. (Inschrijving is gesloten)

  • Let op: je kun je maar voor één type lesjesmiddag inschrijven. Maar wees gerust: op onze Open dag op 3 februari 2024 kun je uiteraard ook een goede indruk te krijgen van alles wat we te bieden hebben.
  • Geef bij het aanmelden voor de Technasium- en Kunst&Medialesjes een voorkeurstijd aan. Wij zullen ons best doen om je op de opgegeven tijd in te delen. De definitieve indeling hoor je in de week van 5 februari.
  • NB: voor het Technasium is er naast woensdag 7 februari een extra middag op woensdag 14 februari. Wanneer de lesjes op 7 februari vol zitten, kun je ook op 14 februari ingedeeld worden. Houd daarom beide middagen vrij. Let op: je kunt je maar voor één type lesje inschrijven.