Zit je in groep 8? Kom dan eens langs voor onze kennismakingslesjes! Scroll naar beneden voor het inschrijfformulier.

De kennismakingslesjes vinden plaats in verschillende rondes op woensdagmiddag 7 februari 2024. Voor het Technasium zijn er ook extra kennismakingslesjes op woensdagmiddag 14 februari 2024 gepland.

Na de kerstvakantie kun je je inschrijven voor de kennismakingslessen 2024

Je kunt kiezen uit de volgende lesjes:

  • We hebben een algemeen programma voor de havo/vwo-brugklas en een programma speciaal voor het Gymnasium. Je volgt dan 4 korte lesjes van 25 minuten van onze docenten en je leert zo de school vanuit het klaslokaal kennen.
  • Wil je weten wat het Technasium of Kunst&Media inhoudt? Kies dan voor de Technasium- of Kunst&Media experience! Je volgt dan een lange les van 5 kwartier over één van deze stromen.

Schrijf je in voor de lesjesmiddag via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

  • Let op: je kun je maar voor één type lesjesmiddag inschrijven. Maar wees gerust: op onze Open dag op 3 februari 2024 kun je uiteraard ook een goede indruk te krijgen van alles wat we te bieden hebben.
  • Geef bij het aanmelden voor de Technasium- en Kunst&Medialesjes een voorkeurstijd aan. Wij zullen ons best doen om je op de opgegeven tijd in te delen. De definitieve indeling hoor je in de week van 6 februari.
  • NB: voor het Technasium is er naast woensdag 7 februari een extra middag op woensdag 14 februari. Wanneer de lesjes op 7 februari vol zitten, kun je ook op 14 februari ingedeeld worden. Houd daarom beide middagen vrij. Let op: je kunt je maar voor één type lesje inschrijven.

De inschrijving voor de kennismakingslesjes is nu nog gesloten (probeer het na de kerstvakantie nog eens).

Ik schrijf me in voor:*

Geef voor deze optie jouw voorkeurstijd aan, we doen ons best jou op dat moment in te delen:
Geef voor deze optie jouw voorkeurstijd aan, we doen ons best jou op dat moment in te delen: *